✓​ Alt inden for park- og havearbejde

✓ For private, erhverv og boligforeninger

✓ Enkelte opgaver og løbende haveservice

Anlægsgartner med brede kompetencer

Vestfyns Haveservice ApS er den lokale anlægsgartner i Middelfart nær Kolding, Strib og Fredericia. Virksomheden ejes og drives af anlægsgartner Torben Falk, der startede som selvstændig i 2012.

Vi er i en løbende udvikling som anlægsgartner

Vi udvikler os fortsat ved at ansætte medarbejdere, der kan være med til at styrke den grønne profil, og ved at videreuddanne medarbejderne. Vi er med andre ord i en løbende udvikling, hvor det til tider er nødvendigt med yderligere kræfter, der samtidig kan understøtte vores brede arbejdsfelt.

Vi arbejder og har erfaring med det meste inden for haveservice og det er lige fra almindelig vedligeholdelse af haver til komplicerede klinkebelægninger.

Vi udfører både enkeltstående opgaver og løbende haveservice. Det er for eksempel muligt at tegne et abonnement på græsklipning og vedligeholdelse af haven, så du ikke længere behøver at tænke på din have.

Vores arbejde favner i det hele taget bredt, og det er muligt at se et udsnit af de opgaver, som vi har udført, under menupunktet "Galleri".

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Kontakt din lokale anlægsgartner, hvis du ønsker et tilbud på haveservice, fliser og anlæg - uanset om du bor i Kolding, Fredericia, Middelfart, Strib eller et helt andet sted.

Du kan ringe på telefon 25763039, eller du kan skrive til e-mail vestfynshaveservice@gmail.com.​

Kontakt for uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO

​Vestfyns Haveservice ApS

CVR: 36958308

KONTAKT